Kelders

Kelders

Moet Uw woning opnieuw gefundeerd worden en wilt U een extra verdieping in Uw woning? Dan is een kelder de oplossing. U krijgt er zo een nieuwe woonlaag bij die u natuurlijk kunt voorzien van alle gemakken zoals bijvoorbeeld (vloer) verwarming, elektra- internet- en wateraansluitingen. En de waarde van de kelder is bij eventuele doorverkoop hoger dan de kosten die u maakt.

Samen met onze constructeur bepalen we de hoeveelheid palen, ijzer en inkassingen in uw muur. Ook bepalen we wat voor palen we gebruiken.

In de meeste gevallen gebruiken we stalenbuis palen die we trilling arm de grond in heien. Als deze palen geheid zijn dan drukken we de damwand en graven we uw pand uit tot de afgesproken diepte. Per woning verschillend plaatsen wij voor het graven een stempeling of gelijk achter het graven aan een stempeling ter bevordering van de stabiliteit van uw pand. Op de grondlaag storten wij een laag zand met daarin een drainage en daar boven op komt onze betonnen werkvloer. Deze werkvloer is de onderkant van de constructievloer. In de constructievloer vlechten wij gelijk het betonijzer voor de wanden mee zodat het één geheel word. Zodra de constructievloer gestort is gaan wij gelijk aan de gang met de inkassingen in de muur. Dit doen wij zo laat mogelijk om het pand zo stabiel mogelijk te houden. Hierna vlechten we de rest van het ijzer in de wanden en plaatsen we onze wandbekisting die we vol storten met beton.

De kassen vullen we aan met krimpvrije gietmortel zodat uw pand nu volledig op de nieuwe fundering rust.

Nu kunt u met een gerust hart nog vele jaren genieten van uw woning.